Baking Soda en zijn prachtige toepassingen

Zoals we allemaal weten is iets dat je kunt vinden in de keuken van iedereen. Hoewel niet alle van ons gebruiken dit regelmatig, vinden we soms onszelf hebben van het op onze boodschappenlijstje. Dit komt omdat we wisten dat een of andere manier zullen we het nodig hebben op een gegeven momentof een ander.

Het is inderdaad dat baking soda heeft zoveelWonderful toepassingenThuis. Dit product is een chemische verbinding die is erg vriendelijk, veilig voor het milieu, economische en het beste van alles het werkt geweldig wonderen aan huishoudens ..

Baking Soda

Is een zuiver natriumbicarbonaat, een chemische verbinding waarschijnlijk in de vorm van een poeder. Creëert belletjes van kooldioxide bij vermenging met een zuur en of een vloeistof.

Deodoriseert Koelkast

Een van deMeest voorkomende toepassingen voor baking sodaIs om geurtjes uw koelkast. Nadat u het reinigen van de koelkast, zuiveringszout zal houden ruiken fris en helpt onaangename geur als vissen of vlees naar alle uithoeken van verspreid met een open container of open doos zuiveringszout in. Roer het elke week, envervangen om de paar maanden.

Gebruik als Homemade Luchtverfrisser

Baking soda kan ook een natuurlijk en deodorizer. Het absorbeert en het voorkomen van slechte geuren, in plaats van alleen voor hen net als veel commerciële luchtverfrissers en deodorants. Je kunt ook een zelfgemaakte luchtverfrisser met behulp van baking soda en citroensap te maken.

Hoe: Mix 2 kopjes warm water met 1/4 kopje zuiveringszout en 1/2 kopje citroensap in een spray fles, schud om te mengen en op te lossen en u kunt genieten van spuiten in de lucht wanneer dat nodig is.

Deodoriseert riolering en vuilnis desinvesteringen

Het gebruik van zuiveringszout schoon te maken en ontsmetten uw riolering en vuilophaal elimineert krachtige chemische stoffen die onaangename geuren en residu achterlaten in je zinkt.

Je kunt eens proberen gemiddelde bedrag van zuiveringszout in het gat van uw afvoer zonder spoelen wanneer je gaat voor een tijdje of zelfs een weekendje weg. Het zal bijdragen tot het verminderen stinkende geuren die zich kunnen ontwikkelen terwijl u weg bent. Spoel deafvoer met heet water of azijn gevolgd door heet water zodra je terug.

Ontstopt Drains

Pour beneden ongeveer een half kopje zuiveringszout op uw verstopte afvoer, gevolgd door azijn ongeveer 3/4 kop. Dek de afvoer na. Wacht tot 30 minuten daarna langzaam giet ongeveer een 1/2 ketel kokend water op uw afvoer. Zorg ervoor datuw kinderen niet in de buurt of op een enkele afstand terwijl het gieten van heet water als je ontstoppen van de afvoer. Gebruik deze methode een keer per week om ze duidelijk.

Deodoriseert sneakers

Sneakers met vieze geur is een veelvoorkomend probleem voor de meeste mensen in alle generaties. Om mensen om je heen te voorkomen van het krijgen van beledigd, moet je om te leren hoe te reinigen en ontsmetten schoenen. Zuiveringszout is alom bekend als een multifunctionele geur absorberend. Het is heelgemakkelijk om die stinkende geuren op je schoenen te absorberen zonder het maken van een puinhoop.

Hoe:. Wanneer niet alleen in het gebruik van een kleine verpakking van zuiveringszout in uw schoenen aan om te helpen slechte geuren te absorberen totdat je klaar bent om opnieuw te dragen Met behulp van zuiveringszout om stinkende schoen geuren te verwijderen daadwerkelijk kan bijdragen tot het verminderen gevoelige huid reacties met anderedeodoriserende producten.

Gebruikt als tanden witmaker

Baking sodaWerkt ook als een alternatief tanden witmaker. Het reinigt en bleekt de tanden door het effectief verwijderen van de gele vlekken die vorm wanneer opgelost in water. Het dringt de glazuur en langzaam de vlekken van uw tanden te verlichten van een geel of bruin tot een veel witter te gevenen schoner uiterlijk.

Hoe:

Als je je tanden poetst, zet 1 theelepel. Bakpoeder en genoeg water toe te voegen tot een pasta te maken. Je kunt het gebruiken als je tandpasta of u kunt het mengen met uw tandpasta tijdens het tandenpoetsen.

Let op:

Je moet deze methode alleen gebruiken een keer per twee weken als baking soda heeft heel sterke chemische verbinding die je tandglazuur kan beschadigen als er te vaak gebruikt

Gebruikt als Anti Roos Shampoo

Dit kan heel verrassend, maar ja, zuiveringszout eigenlijk wist en verduidelijkt uw hoofdhuid van vlokken. Dus om weg te houden roos, nat je haar dan een ruime hoeveelheid zuiveringszout wrijven in je hoofdhuid. Afspoelen met water grondig en droog. Verwachtje haar te krijgen uitgedroogd op het eerste. Maar na een paar dagen je haar zal beginnen met de productie zijn natuurlijke oliën, waardoor uw haar zachter en roos vrij.

Gebruik bij uw mond Fris

In plaats van het gebruik van sterke en dure commerciële mondwater, of wanneer u liep uit het, zuiveringszout is een goed alternatief. Gewoon een en een halve theelepel in een glas warm water, gorgelen, vervolgens uitspoelen. Gebruik deze voor langere en frisseradem!

Behandel insectenbeten en huidirritaties

Als je uitslag of insectenbeten en je kunt niet stoppen met krabben, zal zuiveringszout helpen verlichten hen. Gewoon mengen met water en een pasta van te maken. Vervolgens kunt u deze toe te passen op de getroffen gebieden.

Gebruik voor zilver schoon te maken

Alles wat je hoeft te doen is om een ​​pasta te maken van water en soda. Smeer het op de zilver en laat het verblijf voor ongeveer 5 minuten, spoel, en laat het drogen of opwrijven met een zachte doek.

Gebruik als een exfoliant en gezichtsscrub

Exfoliëren uw huid om dode huidcellen te verwijderen uit de huid met behulp van baking soda in het comfort van uw huis. Zijn textuur is ideaal voor gezicht en lichaam afschilfering, maar het is zeer zacht voor je huid .. Als u liever kiest omreinig eerst je gezicht voor exfoliërende, gewoon meng de baking soda met een kleine hoeveelheid water tot een zachte pasta te vormen

Hoe:Meng 1 theelepel. Zuiveringszout met een kleine hoeveelheid van uw gezichtsreiniger.

Gebruik om branden te blussen

Als u geen brandblusser niet thuis, ga je gewoon naar uw keuken en op zoek naar zuiveringszout. Het kan helpen om uit een minderjarige elektrische branden, dit is omdat wanneer zuiveringszout wordt verwarmd, zendt het kooldioxide, die helptdoden de vlammen. Gebruik van zuiveringszout voor het blussen van kleine brandjes is een grote hulp om te voorkomen dat het verspreiden van uw huis. Bij deze gevallen gebeurt, de brandweer te bellen na alleen maar om veilig te zijn.

Gebruik voor fruit en groenten schoon te maken

Het gebruik van zuiveringszout is een veilige manier weg te wassen vuil en restanten van verse groenten en fruit. Waarom extra geld uit te geven wanneer u het kunt gebruiken als alternatief? Gewoon strooi een beetje of een pot met water op een schone, vochtige spons te vullen,schrobben en spoelen.

Gebruik voor onaangename geur elimineren in de prullenbak

Trash bakken zijn een van de meest nuttige dingen die je thuis hebt, maar ze kunnen ook brengen onaangename geur en het is walgelijk. Als je niet gooi ze, je vuilnisbakken zal ruiken als rottende materialen en de geur zal verspreiden naar uwthuis of waar dan ook. Wanneer het tijd is om uw vuilniszakken te veranderen, gewoon strooi een flinke hoeveelheid. Dit zal bijdragen tot het verminderen stinkende geur op uw prullenbak.